2017. szeptember 12., kedd

Csak még egy könyvet! - szeptember


Véget ért a napsütéses, forró nyár, azonban az élet nem áll meg. :) Folytatódik Vikivel rovatunk szeptemberben is, hiszen a borongós, esős délutánok sem telhetnek el könyv nélkül. Itt az ősz, a könyvkiadók rengeteg újdonsággal látják el a könyvmolyokat, azonban mi most kicsit visszatekintünk, felidézünk korábban olvasott könyveket. Ebben a hónapban az újraolvasásé lesz a főszerep. Egyrészt lesz egy közös olvasmányunk, az Arctalan szerelem. Bízom benne és úgy gondolom, hogy másodszori olvasásra is tetszeni fog. Első könyvélményemet itt elolvashatjátok.

Illetve ezen kívül egy könyvet fogok újraolvasni, ami szintén másodszori olvasás lesz. Olyan történetről van szó, ami teljesen padlóra tett három éve és ugyanakkor örökre belopta magát a szívembe. Ez pedig nem más, mint John Greentől a Csillagainkban a hiba. Aki ismeri a történetet, tudja, hogy mennyire nehéz sorsú fiatalokról szól, akiknek idejekorán fel kell nőniük, mert komoly betegség keseríti meg életüket. A történet szomorú hangulata ellenére nekem kedvenc lett, a belőle készült film szintén, így várom, hogy ismét belemerülhessek Hazel és Augustus szerelmének csodás történetébe. John Green ezzel a könyvvel vált kedvenc írómmá. Korábbi bejegyzésemet róla itt találjátok. Ideje lesz kiegészítenem. 

Olvastátok valamelyik könyvet? Tetszett?


Remélem, másnak is remek olvasmányokban gazdag lesz az első őszi hónapja, hamarosan új bejegyzéssel jelentkezem! :)

2 megjegyzés:

  1. Még nem olvastam semmit, csak idejöttem szájat tátani: nagyon szép a blogod, jó az ízlésvilágod és a stílusod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, de aranyos vagy! :* Köszönöm a kedves szavakat és örülök, hogy tetszik a blogom. ❤ Nagyon jól esett a hozzászólásod, feldobtad a napomat.
      További jó hétvégét kívánok!

      Törlés