2019. november 27., szerda

BLOGTURNÉ - Erin Watt: Megkopott korona (Royal-fiúk #3,5)


A Könyvmolyképző Kiadó elhozta nekünk Erin Watt világsikerű sorozatának kiegészítő kötetét, mely a Megkopott korona címet kapta, és Gideon Royal valamint Savannah Montgomery szerelmét tárja elénk. Tartsatok a Blogturné Klub hat bloggerével és játszatok a három nyereménykönyv egyikéért, amit a kiadó ajánlott fel!

Fülszöveg:
Gideon Royal két évvel ezelőtt, egyetlen hiba miatt elveszítette álmai szerelmét. Azóta megcsömörlött, közönyössé vált, és belekerült a zsarolás, a szívfájdalom és a veszteség végtelen spiráljába. Amikor egyetemre került, azt remélte, mindent újrakezdhet. Ám a sors másként tervez, és ismét az útjába sodorja Savannah Montgomeryt. Savannah úgy hiszi, nincs már visszaút Gideon árulása után.
A fiú azt reméli, téved.

Megbocsátás. Remény. Megváltás. Gideon megfogadta, hogy visszaszerzi a lányt, aki elrabolta a szívét. És ha egy Royal elhatároz valamit, a végsőkig elmegy, hogy valóra váltsa.

A szédítően népszerű Royal családban mindig történik valami.

Hagyd, hogy kiragadjon a hétköznapokból!

Oldalszám: 192
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Tarnished Crown
Fordító: Benedek Dorottya
ISBN: 9789634577218
Moly-adatlap: itt
Megrendelheted: itt

Beleolvasnál? Itt megteheted.


A Royal-fiúk visszatértek!

Az a világ, amit az Erin Watt néven publikáló szerzőpáros megteremtett, engem továbbra is lenyűgöz. Alapvetően túlzásnak érzem, ha egy történetben a pénz eluralkodik a szereplőkön és mindent megold, de Ella és a Royal-család története valahogy mégis teljesen levett a lábamról. Vannak benne túlkapások és erős túlzások, amik tudom, hogy sok olvasónál már az első kötetben eldöntötték a sorozat sorsát, de engem szórakoztat a fényűzés, a csillogás és valahogy most szükségem volt erre az olvasmányra.
Az első három regény főszereplői elsősorban Ella Harper és Reed Royal, most viszont, a kiegészítő kötetben az egyik Royal-testvért, Gideont ismerhetjük meg közelebbről. Éppen ideje volt, hogy más megközelítésből láthassa az olvasó ezt a zűrzavaros, botrányoktól kicsit sem mentes családot és a kapcsolati hálót közöttük. Olyan érzésem van minden Royal-kötet olvasásakor, mintha a Gossip girl tv-sorozat valamilyen átirata lenne: semmi és senki nem az, aminek látszik és nem lehet tudni, kiben bízhatunk.




Gideon a legidősebb Royal-testvér, aki egy egyetemi bulin meglátja gimis volt szerelmét, a gyönyörű Savannah Montgomeryt. A lány persze hallani sem akar róla, elege van a srácból, aki három évvel ezelőtt összetörte a szívét. Reményei szerint az egyetemen új fejezetet nyithat az életében, új emberekkel ismerkedhet meg és nem kapja meg azt a bélyeget, amit a gimnáziumban sütöttek rá. Ott a nagyszájú Shea félénk és különc kishúga volt, ez a szerep pedig teherként nehezedett rá a gimi végéig. Itt és most, az egyetemen megkapja a lehetőséget, hogy végre bátran vállalhassa önmagát és igaz barátokra lelhessen. Színháztörténetet és filmkészítést fog tanulni, készen áll a kihívásokra. Gideon felbukkanása azonban eltereli a figyelmét. A srác nem olyan, aki egykönnyen feladna bármit. A lány kegyeit keresve ostromolja és szeretné visszakapni őt.  Savannah egy kissé különc, kedves és szerény lány, a gimiben első pillantásra belezúgott a Royal-srácba, és ez a vonzalom bárhogy tagadja, nem szűnik meg egyik napról a másikra. 

A kötet felváltva mutatja be a múltat és a jelent, valamint a két főszereplő nézőpontját. Így teljes képet kapunk a kapcsolatukról és az előző regények eseményeit kiegészítve egy olyan háttértörténetet a Royal-univerzumban, ami érzelmes és szórakoztató. Végigkísérhetjük Savannaht azon az úton, mely során a félénk és meglehetősen naiv kislányból egy határozott, önmagát vállaló, fiatal felnőtté válik.  Gideon nagyon nagy fájdalmat okozott neki a múltban, de vajon Savannah ad-e neki még egy utolsó estélyt bizonyítani szerelmét? A történet egy igazi érzelmi hullámvasút. A cselekmény mozgalmas, mégis úgy éreztem, hogy az érzelmek uralják a történetet. A könyv teli van poénos párbeszédekkel, amiket mindig nagyon élvezek, illetve felbukkan a többi Royal-fiú, például a nagy kedvenc Reed. De természetesen ez a történet sem csupa móka és kacagás, hiszen túl unalmas lenne az élet a kavarógépek nélkül, jelen esetben Dinah nélkül...

A könyv terjedelme nem túl nagy, mégis tökéletes kiegészítése a sorozat többi részének. Örülök, hogy megismerhettem ezt a mellékszálat, mert így teljesebbé vált a Royalok világa.  




Nyereményjáték

Gideon az úszócsapat kiemelkedő tagja, így neki ajánljuk a játékot, sikeres magyar úszókat kell felismernetek. Minden állomáson a megadott képen látható sportoló nevét kell beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
A feladványom:



A turné állomásai:
11.25. Kelly&Lupi olvas
11.27. Pandalány olvas
11.29. Sorok között
12.01. Fanny’s Library
12.03. Dreamworld
12.05. Readinspo
12.07. Sorok között extra


Képek forrása: Favim, Pixabay

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése