2012. szeptember 27., csütörtök

Eper reggelire

Ez a címe a könyvnek, amit épp olvasok, nagyon klassz! ♥

A történet négy egykori barátnőről szól, akik a világ más-más pontján élnek, mégis összeköti őket a múlt & barátságuk. A sorból Judit lóg ki, aki 17 évvel ezelőtt elárulta három barátnőjét. A könyv első része a Hotel Bali volt, a szerző pedig egy nagyon tehetséges magyar írónő, Fejős Éva. Igazán kedvelem őt, az írási stílusát. Izgalmas, vicces, tartalmas könyv, letehetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom az ő könyveit!Az Eper reggelire kötet a folytatás, melyben tovább szövődnek a szálak. Eléggé az elején tartok még a könyvnek, kíváncsian várom, hogy kiderül-e, vajon miért Eper reggelire a címe.

♥ Korábban írtam már a Narancsvidék (The OC) sorozatról, tegnap óta maratont tartok, egyszerűen nem bírom abbahagyni :) Hihetetlen jó, vicces, izgalmas tv-sorozat. A szereplők & karaktereik eredetiek, a helyszín tökéletes (California, USA), a zenék nagyon jók. A négy főhős: Marissa, Ryan, Seth & Summer, a "tökéletes néges", ahogy Summer emlegette őket. És egyébként valóban, a két szerelmespár (1. Summer & Seth, 2. Ryan & Marissa) a legjobb az egész sorozatban. Nekem azok a kedvenc részeim, ahol nincs bonyodalom, nincs konfliktus & balhé, amikor egyszerűen csak boldogok. Bár ez általában csak pár perc. Mindig történnie kell valaminek, be kell toppannia valakinek, aki port kavar, legyen szó üzletről, vagy akár egy szerelmi szálról.

A sorozat hangulata, a gyönyörű helyszín, a tengerpart egyszerűen megfogott. Ha nézem, mindig olyan, mintha én is ott élnék. Számomra elképzelhetetlen, hogy van a világon olyan hely, ahol mindig nyár van, a karácsonyt is tűző napsütésben ünneplik. Karácsonyfa díszítés, ajándékok, minden ugyanolyan, csak épp nincs hó & hideg. Fura lehet. A Narancsvidék 4 évadból áll, de az utolsó, negyedik számomra nem teljes értékű, mivel ott már csak hárman vannak, szétesett az egész csapat a harmadik évad utolsó részében. Nem értem, miért kellett kiírni egy kulcsszereplőt.

A négy kedvenc:
És egy kis zene is mellé:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése