2024. június 24., hétfő

BLOGTURNÉ: B. K. Borison - In ​the Weeds – Behálózva


Evelyn St. James,  a felkapott influenszer egy vad éjszakát tölt az egyébként magának való farmerrel, Beckett Porterrel, aztán elváltak útjaik. De mi történik, ha a sors ismét összesodorja őket? Ráadásul a férfi farmján, egy közösségi média-versenyen?
Tarts bloggereinkkel, hogy megtudd, mit gondolnak a Kossuth Kiadónál megjelent romkomról. Ne feledjétek, hogy a blogturné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri az In The Weeds - Behálózva című regényt!

A fülszöveg
Egy ​magának való farmer és egy józan közösségimédia-influenszer újabb esélyt kap a szerelemre ebben az elbűvölő romkomban.
Evelyn St. James nem az a fajta nő, akit egykönnyen elfelejt az ember – Beckett Porter biztosan nem felejtette el. Egy hihetetlen hétvége Maine-ben, és a férfi a fellegekben járt. Nem ismeretlenek számára a forró és heves kalandok, de Evie valamiféle varázslattal hálózta be. Egyfolytában a lány jár az eszében: a nevetése, ahogy a mellkasát simogatja, és a nyakát csókolja…
Így amikor a nő hirtelen felbukkan a farmján egy közösségimédia-verseny részeként, Beckett totálisan összezavarodik. Fogalma sem volt róla, hogy az édes és szexi nő, akivel valami bárban találkozott, valójában egy globális jelenség. Amikor Evie ismét eltűnik, Beckett elhatározza, hogy végre továbblép.
Evie azonban, aki úgy érzi, hogy eltávolodott a munkájától, és egyre elégedetlenebb a közösségi médiával, próbál valami valódira rátalálni. Visszatér oda, ahol utoljára boldog volt: a Lovelight Farmra és Inglewild aprócska városába. És ennek abszolút semmi köze a dögös farmerhez, akivel két hihetetlen éjszakát töltött…



Eredeti megjelenés éve: 2022
Kiadó: Kossuth Kiadó
Terjedelem: 414 oldal
ISBN: 9789636362812
Fordította: Vágó Nándor
Műfaj: romantikus, chick-lit, humoros
Moly-adatlap: itt
Beleolvasó: itt
Megrendelheted: itt




Amikor először találkoztam a Behálózva borítójával, azonnal azt gondoltam erről a történetről, hogy biztosan őszi kötet. Ezek a narancsos színek, virágok és az amúgy is szép borító vonzott, így kíváncsian vártam, milyen történet lesz. Bár ahogyan kiderült, nem kifejezetten őszi történet, mégis nagyon természetközeli és a hangulata kicsit emlékeztet rá. 
Meglepő koncepció adja a romantikus szálat a történetben, ugyanis egy közösségi médiában dolgozó fiatal lány (mondjuk ki a szitokszót: influenszer :D) és egy farmer ember találkozásáról szól. A két világ elképesztően távol áll egymástól, mégis Evelyn és Beckett egy este erejéig egymásba gabalyodnak és ez az egy találkozás meghatározóvá válik mindkettejük számára. Evelyn nem találja a helyét az addig biztonság közegében, a kamera előtt. Elmegy a farmra, ahol Beckett dolgozik és a hely népszerűsítése érdekében a munkája részeként ott tölt egy kis időt. Ezután ismét eltűnik Beckett számára, aki lehet bármennyi teendő a farmon, a természetben, nem tudja elfelejteni a kalandot.

Mindeközben Evelyn is sokat gondol a férfira, egyre inkább azt érzi, hogy a munkájában a kiégés határán áll és képtelen tovább folytatni a felszínes feladatok és munkák végtelen sorát. Döntésre jut és mindent hátrahagyva rájön, hogy vissza kell mennie a farmra, ahol talán elég időt tölthet ahhoz, hogy kitalálja mit kezdjen az életével.
Evelyn ismét felbukkan a kisvárosban és felkavarja az állóvizet Beckett körül. A köztük lévő feszültség, a millió megválaszolatlan kérdés folyamatosan ott vibrál közöttük mindamellett, hogy mindketten éreznek valamit egymás iránt az erős kémián túl.

Nagyon érdekes és szokatlan párosítást választott az írónő és főleg arra voltam kíváncsi, hogy a romantikus vonalon túl mit tud még adni számomra ez a történet. Az a helyzet, hogy nagyon könnyen bele tudtam merülni a kisvárosi létbe, ahol a természet közelsége minden városlakót meghatároz és szinte kicsit olyan volt, mintha Stars Hollowban lennénk. Például mindenki ismer mindenkit, rendszeresen gyűléseket tartanak, ahol komoly vagy épp kicsit sem komoly jelentőségű dolgokat vitatnak meg, ami a város életét érintheti.

Magam előtt láttam végig a farmot, a környékbeli hegyeket-völgyeket, és Beckett házát is. Az pedig külön pontot érdemel nálam egy könyvben, ha valamelyik karakter macskás, ráadásul itt Beckett, a férfi karaktert. Imádtam, hogy rögtön négy macskával él együtt.
Szépen lassan bontakozott ki a történet, szerencsére az írónő kellő figyelmet szentel a leírásoknak, a környezet bemutatásának, nemcsak a romantikának. Talán emiatt is tetszett igazán a könyv, szerintem el fogom olvasni a Lovelight-farm sorozat első részét is, illetve érkezik majd a következő kötet még idén.





Nyereményjáték

Játsszatok és olvassatok! A Kossuth Kiadó oldalán találtok egy beleolvasót a regénybe, amit ha elolvastok, akkor tudtok majd válaszolni a feltett kérdéseinkre. Az állomásokon feltett kérdésekre a helyes választ a megfelelő rafflecopter rubrikába várjuk.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A feladványom:
Mit iszik a bárpultnál ülő nő?


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai
06.20Kelly és Lupi olvas
06.22. 
Angelika blogja
06.24. 
Pandalány olvas
06.26. 
Hagyjatok! Olvasok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése