2017. július 10., hétfő

Csak még egy könyvet! - július


Elérkeztünk Vikivel (Könyvmánia blog) közös rovatunk júliusi állomásához, mely során most rendhagyó módon nem egy közös témát, hanem egy közös könyvet választottunk ki magunknak, amit a hónapban mindenképpen elolvasunk.
Ez a könyv pedig nem más, mint egy frissen, ropogósan megjelent történet az Álomgyár Kiadótól, Fern Michaelstől a Kesztyűs kézzel.

Viki bejegyzését itt olvashatjátok. :)


A fülszöveg:
A szórakoztatóan izgalmas sorozat első darabja egy csapat különleges nő nyomába ered, akik elhatározzák, hogy lépésről lépésre kivívják a maguk igazát. Nikki Quinnt felfoghatatlan csapás éri, amikor legjobb barátnője, Barbara egy cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, a gázoló ráadásul diplomáciai mentességet élvez. De míg Nikkinek ott van a munkája és a szereleme - a helyettes államügyész Jack Emery -, addig Barbara anyjának, Myrának semmi nem marad, amiért érdemes lenne élnie. A bosszúvágy és a harag poklában vergődve Myra már-már egészen elemészti magát, amikor... egy nap a tévéhíradóban megpillantja Marie Lewellent, akinek a lánya egy gyilkosság áldozata lett. Az asszony saját kezébe veszi a bíráskodást, és lelövi a lánya gyilkosát. Myra fejében ekkor megszületik a gondolat, és egy hónap múlva Nikkivel összetoboroznak egy női csapatot, amelynek tagjaiban egyvalami közös: kivetette őket magából az amerikai igazságszolgáltatási rendszer. A lesújtott lányok azonban nem törnek meg, sőt, készen állnak rá, hogy felvegyék a harcot a sorsukkal, és elégtételt vegyenek a bűnösökön.


Elsőként Kathryn, a kamionsofőr ügyét veszik kézbe. Kathrynt sok éve megerőszakolta három motoros egy autópálya menti parkolóban, miközben mozgásképtelen férje tehetetlenül végignézte a kamionból. A szövetségbe tömörülő nők kidolgozzák a bosszút, de mivel a széthúzás is felüti köztük a fejét, megjósolhatatlan, hogy működni fog-e terv - mígnem elérkezik az igazság pillanata.

A könyvet ti is be tudjátok szerezni itt.

A júliusi "teljesítésemet" itt olvashatjátok (kattints a képre):

http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2017/08/kesztyus-kezzel.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése