2014. május 20., kedd

Egy esztelenül jó könyv

Egy Esztelenül jó könyv!
 
Már megjelenésekor kinéztem magamnak ezt a könyvet & végre sorra került az olvasási listámon! ;)

Elég vastag kötet & nem is volt minden nap annyi időm olvasni, mint szerettem volna, viszont egyszerűen letehetetlen könyv. Sodort magával a regény, csak úgy pörögnek a lapok egymás után, ráadásul nemcsak olvasás közben gondolkodtam a történeten, az ilyen könyvek a legjobbak!
A történet helyszíne Seattle (Grace klinika óta odavagyok ezért az amerikai városért), főhősünk pedig Kiera, Denny & Kellan.
 
Kiera & Denny egy fiatal szerelmespár. Útnak indulnak Seattle városba, hogy Denny elkezdhesse álommunkáját egy hatalmas reklámügynökségénél, Kiera pedig átiratkozik az ottani egyetemre, hogy szerelmét követve együtt élhessenek. Denny egyik jóbarátjához, Kellanhez költöznek, így hárman lesznek lakótársak. Kiera & Denny rajonganak egymásért, efelől semmi kétség. Azonban egy szuper karrierlehetőség egy másik városban Denny számára & egy nem várt fordulat mindent megváltoztat a három főszereplő kapcsolatában. Bebizonyosodik, hogy a két szerelmes közötti távolság képes kapcsolatukat átalakítani & Kiera olyat tesz elkeseredettségében & dühében, amit utána helyrehozni gyakorlatilag lehetetlen: viszonyt kezd a szexi & vonzó gitáros lakótárssal, Kellannel. Nem szeretném egészen elárulni az eseményeket, bár olvasás közben várható volt, hogy a vonzó Kellannak sikerül bűvkörébe vonni Kierát, hiába a nagy szerelem Dennyvel. Már csak az a kérdés, hogy mi lesz ezután.

Kierát mardossa a bűntudat Denny városba való visszatérése után, azonban egyszerűen képtelen határt szabni Kellanhoz fűződő vonzalmának. Minden egyes pillanatban vonzza őt a férfi. Titkos pillantások, érintések, mosolyok minden egyes nap, Kiera pedig legbelül őrlődik a két fiú közötti választás miatt. Mindeközben Denny mindezelről mit sem sejt. Nagyon veszélyes játékot űz Kiera & Kellan, azonban a köztük lévő lángolás nem csillapodik. És ez az izgalom & feszültség teszi igazán jóvá a regényt, személy szerint én nagyon kíváncsian vártam, hogy mikor „robban a bomba”. Sokféle érzés kavargott bennem a kötet második felének olvasás közben, mivel vártam, hogy mikor tesz vagy mond olyat Kiera vagy Kellan, amivel elárulják magukat. Sokáig sajnáltam Dennyt, amiért ennyire az orránál vezeti Kiera, a könyv végén azonban megértettem, hogy a lány mindkét férfit szereti & egyszerűen képtelen dönteni, így dönt helyette végül Denny.

A könyv bővelkedik izgalmas pillanatokban, nagyon sokszor lélegzetvisszafojtva vártam, hogy mi fog történni, mindemellett pedig nagyon sok vicces jelenet is lejátszódik, szóval összességében remek történet, bár egy kis pihenőt tartok a folytatásig.

Nálam ez a regény bejött, csak ajánlani tudom Nektek is! :) Kíváncsian várom a folytatást, aminek címe 
Féktelen, bár még nem tudom, mikor olvasom el.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése