2012. december 1., szombat

December! :)

Hurrá, december!
Az év utolsó hónapja. Ilyenkor érdemes összegezni az elmúlt évet, az elért eredményeket és a további célokat. Nálam viszonylag ez a mérleg egyensúlyban van, hiszen 2012-ben sok minden történt velem, szép emlékek & rossz periódusok egyaránt. Visszatekintve az év legjelentősebb napja számomra a diplomázás volt júniusban, ezen kívül persze sok másik szép nap, például a diplomaátadó, az egyetem végleges befejezése volt. Hihetetlen, hogy tényleg vége, legalábbis egy időre biztosan. Hiszen azt nem tudhatom, hogy a jövőben mikor, hol fogok még tanulni valamit. Az álláskeresés azonban nem ment ilyen fényesen eddig. Bízom benne, hogy december 21-e (amit sokan a világvége eljövetelének dátumaként emlegetnek) változást fog hozni sok tekintetben. Nálam elsődleges most a munka, de nyilván vannak kisebb vágyaim is, kevésbé sürgős kérdések.

Minden évben a téli időszak egyfajta nyugalmat hoz számomra & reményt, hogy hamarosan vége lesz ennek az évnek, elkezdődik valami új, valami jobb. Idén is így vagyok ezzel, bár szerettem a 2012-es évet. Főleg a nyarat! :) Rengeteg szép emlékkel hagytam magam mögött Veszprém városát, eleinte az újdonság varázsával hatott Pápa, új-régi otthonom. Mára viszont visszavágyom Veszprémbe, hiányzik nagyon sok minden onnan: emberek, helyek, hangulatok.Befejezésképp a mai napra jöjjön egy idézet kedvenc Grace klinika sorozatomból:

"A világ tele van váratlan fordulatokkal, és épp, amikor átlátnánk a világot, a talaj kicsúszik a lábunk alól, és megint padlóra kerülünk. Kis szerencsével megússzuk egy kis horzsolással, amit egy ragtapasz eltakar, de néhány seb mélyebb, mint első látásra tűnik, és egy ambuláns kezelésnél többet igényel. Néhány seb esetében le kell tépnünk a tapaszt, hogy levegőt kapjon, és idővel meggyógyuljon."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése