2018. április 3., kedd

Áprilisi terv - Álomgyár hónap

Mostanában nagyon sok könyvem felhalmozódott, ami olvasásra vár és itt az ideje, hogy kicsit behozzam a lemaradásaimat. Több előolvasásom volt, közös olvasások és ebből kifolyólag nem a saját könyvek kerültek előtérbe (nem mintha baj lenne, sőt :D), ezért ebben a hónapban megpróbálom a várólistámat csökkenteni. Viki barátnőmhöz, a Könyvmánia blog bloggerinájához csatlakozom, aki felvetette, hogy mi lenne, ha áprilisban az Álomgyár Kiadó könyveire koncentrálnánk és többségében tőlük olvasnánk. Természetesen szívesem mondtam inget az ötletre, hiszen az egyik kedvenc kiadóm és jó pár kötetük vár a polcomon olvasásra. Nézzük, mik lesznek ezek! Nem kizárólagosan Álomgyáras könyveket fogok olvasni a hónapban, de igyekszem rájuk összpontosítani, ami nem lesz nehéz, hiszen rengeteg szuper kiadványuk van.
Amik nálam jelenleg olvasásra várnak a kiadótól és közülük fogok szemezgetni, azok az alábbi kötetek:



Láthatóan szép számmal vannak Álomgyár-könyvek a könyvespolcomon és egy hónap alatt sajnos nem tudom majd mindet elolvasni. De az biztos, hogy bármelyiket is választom, tutira remek időtöltés lesz. És az is biztos, hogy egyszer mindegyik sorra kerül! ;)

2 megjegyzés:

  1. Jajj de szép könyveeek! Sok sikert az Álomgyár hónapodhoz, drága!

    Millió puszi:
    Molyikertesód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi, felgyűltek elég rendesen. :D De csupa szépség és alig várom, hogy mind sorra kerülhessen. :) Köszii, igyekszem!
      Puszi, Twin! :*

      Törlés