2016. június 29., szerda

Summer Book Tag Pandalány módra

Molyon kaptam egy kihívást nyári témájú Book Tag elkészítésére. Jó volt kicsit belegondolni, milyen lenne most épp az óceán partján napozni, koktélozgatni, vagy épp a sós vízben áztatni magam.Imádnám!

1.Mutass egy nyárias borítójú könyvet!
A nyárias hangulatú könyvborítók közül az alábbiak a kedvenceim:
 

A könyvcímek hozzá (a linkre kattintva megnézhetitek a könyvek Molyos adatlapját):2. Válassz egy (kitalált) helyet, ami tökéletes célpont lenne a nyári vakációdnak!
A Maldív-szigetek. Annyira szeretném látni egyszer a világító tengerpartot. :D

Ugye, milyen gyönyörű?Planktonoknak köszönhető a csodás látvány.
3. Nyári vakációra utazva egy repülőgépen ülsz. Olyan könyvet szeretnél olvasni, ami egész úton kitart. Melyik lenne ez? 
Igazából nyaralásra mindig csak egy könyvet viszek, abba viszont beleásom magam. Általában ilyenkor igyekszem kicsit hosszabb terjedelmű könyvet választani. Most ezt választanám: (már régóta szeretném elolvasni, de eddig sajnos nem került sorra. Molyos adatlapja elérhető itt ):

4. Nyári szomorúság gyötör – melyik vidám könyv csal biztosan mosolyt az arcodra?
 
Amit nemrég olvastam és kapásból eszembe jutott válaszként, az Ellen Degeneres legújabb könyve, a Szórakozol velem?!Nagyon vicces könyv, ne számítsatok semmi túlagyalásra. Csak puszta szórakozás és móka.
Ellen eredeti humora kiváló társ akár a strandon, akár útközben, vagy épp a nyári munka utáni kikapcsolódásként.5. Éppen a tengerparton ülsz, teljesen egyedül. Melyik könyves pasit szeretnéd magad mellé?
Ajjaj, egy nehéz kérdés. Annyira sok klassz pasi van az olvasmányaimban. Legyen mondjuk Étienne St.Clair az egyik nagy kedvencem. Stephanie Perkins Anna és a francia csók című regényének egyik főszereplője, akit nem lehet nem szeretni- Kedves, helyes, jófej srác, imádnivaló.

6. A fagyizás mellé dukál egy menő haver is! Melyik kitalált karakter lenne a legjobb haverod?
Fagyizni szívesen elmennék Nagy Márkkal. Ő Leiner Laura sikersorozatának, a Bexinek az egyik karaktere. Sokan odavannak érte, de én inkább csak haverként tudnám elképzelni, a valóságban (ha létezne), biztosan bírnám a lökött egocentrikus személyiségét.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése