2015. április 27., hétfő

Az éhezők viadala

Pontosan ugyanúgy vagyok ezzel a könyvvel, mint A beavatott trilógiával. Láttam a filmet, nagyon tetszett & addig-addig „jött szembe” velem a könyv mindenfelé a könyvesboltokban, könyvtárban, a neten, hogy elkezdtem olvasni. Totálisan levett a lábamról az első rész, nagyon izgalmas, fordulatos volt, abszolút bele tudtam élni magam Katniss helyébe. Ezenkívül az események mögöttes tartalma is érdekessé teszi ezt a történetet: ahogyan körzetekre osztják a társadalmat, a megítélés e szerint, illetve maga az egész alapötlet, hogy legyen egy viadal, ahol mindenki az életéért küzd, nem pedig egy flancos nyereményért.
A két főhős, Katniss & Peeta számomra nagyon szerethetőek voltak végig, kíváncsian várom a második részt, illetve utána megnézem a filmet is belőle. Hozzám valahogy késve érkezett meg ez a trilógia, sosem értettem, hogy mire fel ez a nagy felhajtás körülötte.De most már tiszta & világos: ez egy zseniális történet, könyvben & filmen egyaránt.  
Folyt. köv.!


2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy elolvastad. Én az első könyvet nagyon szerettem. Meg azt mondani sem kell, hogy sokkal jobb a könyv, mint a film. :-)

    VálaszTörlés
  2. Igen, szuper könyv, el fogom olvasni a másik két részt is.
    Tényleg jobb, mint a film, de azért még egyszer végignézem így, hogy elolvastam a regényt. :D

    VálaszTörlés